Fiskepudding med hvit saus

Oppskriften er til ca 2-3 personer:

1pk fiskepudding (400g)
4-5 poteter (selvberegnet mengde)
3-4 gulrøtter raspet grovt

Hvit saus
2 1/2 ss hvetemel
5dl melk
2ss margarin
1/2 ts salt
1/4 ts muskat
 

Fremgangsmåte: 

Visp sammen melet og litt av melken i en tykkbunnet kjele. Hell i resten av melken og tilsett margarinen. Rør godt mens sausen koker opp. Kok på svak varme i ca 5min. Ha i salt og muskat.

Skjær fiskepuddingen i små terninger og varm den i sausen i noen minutter. Skrell potetene og kok dem i ca 15min. Skrell gulrøttene og rasp dem grovt.
Server varmt med raspet gulrøtter på siden.

 

Ps. Bilde kommer etterhvert.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits