hits
HER KAN DU FINNE ENKLE OPPSKRIFTER PÅ HVERDAGSMAT, HELGEMAT OG TIL OG MED BAKST

Fiskepudding med hvit saus

  • Publisert: 19.10.2016, 13:03
  • Kategori: Fisk
  • Oppskriften er til ca 2-3 personer:

    1pk fiskepudding (400g)
    4-5 poteter (selvberegnet mengde)
    3-4 gulrøtter raspet grovt

    Hvit saus
    2 1/2 ss hvetemel
    5dl melk
    2ss margarin
    1/2 ts salt
    1/4 ts muskat
     

    Fremgangsmåte: 

    Visp sammen melet og litt av melken i en tykkbunnet kjele. Hell i resten av melken og tilsett margarinen. Rør godt mens sausen koker opp. Kok på svak varme i ca 5min. Ha i salt og muskat.

    Skjær fiskepuddingen i små terninger og varm den i sausen i noen minutter. Skrell potetene og kok dem i ca 15min. Skrell gulrøttene og rasp dem grovt.
    Server varmt med raspet gulrøtter på siden.

    Ingen kommentarer

    Skriv en ny kommentar