Fiskepudding med hvit saus

Oppskriften er til ca 2-3 personer:

1pk fiskepudding (400g)
4-5 poteter (selvberegnet mengde)
3-4 gulrøtter raspet grovt

Hvit saus
2 1/2 ss hvetemel
5dl melk
2ss margarin
1/2 ts salt
1/4 ts muskat
 

Fremgangsmåte: 

Visp sammen melet og litt av melken i en tykkbunnet kjele. Hell i resten av melken og tilsett margarinen. Rør godt mens sausen koker opp. Kok på svak varme i ca 5min. Ha i salt og muskat.

Skjær fiskepuddingen i små terninger og varm den i sausen i noen minutter. Skrell potetene og kok dem i ca 15min. Skrell gulrøttene og rasp dem grovt.
Server varmt med raspet gulrøtter på siden.

 

Ps. Bilde kommer etterhvert.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nguyen

Kristina Nguyen

22, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits