Kremet kylling m/ bacon & friske urter

Dette er en enkel kyllingrett inspirert av boken Lavkarbo Husmannskost til Anna Hallén. En saftig og god kyllingrett som lages på 1-2-3!
Oppskriften er til 3-4 personer.

Ingredienser:

4 kyllingfileter
8 sjampinjonger
1 pakke bacon
5 dl. kremfløte
2 ss. fersk hakket timian
2 ss. fersk hakket persille
salt
pepper

Fremgangsmåte:

Forvarm ovnen på 225grader.
Skjær opp sjampinjong i skiver og bacon i små biter, og stek dette sammen i en stekepanne til det er gyllent. Hell det over i en kjele og ha i fløten og la det putre i noen minutter. Tilsett frisk timian og persille og smak til med salt og pepper. 
Legg kyllingfiletene på en ildfast for ukrydret, og hell blandingen over. Stek i midterste rille i forvarmet ovn på 225grader i ca 20min.

Tips. Jeg serverte dette med hjemmelaget urtesmør i bakte søtpoteter og frisk salat. 





 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina Nguyen

Kristina Nguyen

22, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits