Kokostopper

Disse kokostoppene er nesten helt lik de man får kjøpt på butikken, bare mye mye bedre fordi det er hjemmelaget! Og alle vet at hjemmelaget er ALLTID best!

Ingredienser: 

50g smør
2 egg
1dl sukker
200g kokos

Fremgangsmåte:

Smelt smøret i en kjele og la det avkjøle. 
Pisk sammen egg og sukker, men ikke til eggedosis. Ha oppi det avkjølte smøret og kokosen. Rør godt sammen og la det stå og svelle i ca 15 minutter. 
Du kan enten bruke en spiseskje og lage passe store topper og legge det på et stekebrett med bakepapir, eller du kan gjøre som jeg vanligvis gjør. Jeg kjøper små mini-muffinsformer og fyller disse istedet da det ser penere og søtere ut. Spesielt til spesielle anledninger som feks jul! 
Stek i midten i forvarmet ovn på 175grader i ca 15 minutter. De er ferdig når tuppen er begynt å bli litt gyllen. La dem avkjøle helt ut på platen før du serverer eller putter dem i krukker.




 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits