Saltbakte poteter

Ps. Det er best å bruke små poteter. I denne oppskriften bruker jeg små amadine-poteter. Disse kan serveres både til gode kjøttmiddager, grillmat eller som tapas!

Oppskriften er beregnet til 2 personer.

Ingredienser:

300g små poteter
75g grov havsalt (Maldon)
1/2ts timian
5 hvitløksfedd
Olivenolje

Fremgangsmåte: 

Sett ovnen på 200grader.
Vask potetene godt og legg dem over i en ildfast form. Velg helst ut like store poteter. Finhakk hvitløksfedd. Hell forsiktig med olje over potene så det dekker toppen på alle. Strø så over med havsalt på alle. Strø over med timian. Bak i midten av ovnen på 200g i ca 30-45 minutter. Rør i potetene 1-2 ganger underveis. Skjær over en med en kniv om du vil sjekke om de er ferdig, møre og fine. Server!




 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits