Syltet Løk på Krukke

Syltet løk er superenkelt og lage, tar få minutter og passer like perfekt til brødskiven som til en deilig middagsrett! Det går rett og slett til det meste! Ingredienser: 1-2 Rødløk/Hvitløk 2dl vann 2dl eddik 1dl sukker 2ts salt Fremgangsmåte: Skjær løken i to og skjær i tynne skiver. B...

Saltbakte poteter

Ps. Det er best å bruke små poteter. I denne oppskriften bruker jeg små amadine-poteter. Disse kan serveres både til gode kjøttmiddager, grillmat eller som tapas! Oppskriften er beregnet til 2 personer. Ingredienser: 300g små poteter 75g grov havsalt (Maldon) 1/2ts timian 5 hvit...

Aioli

Denne aiolien faller i smak hos de fleste. Jeg pleier som oftest å lage en god del og ha det i en krukke i kjøleskapet til brødskiven. Jeg pleier også å bruke den som dipp til f.eks pasta og stekt kyllingfilet med brokkoli, topping på pizza eller annet.  Ingredienser: 1 pakke...

Brasiliansk Ris

Denne oppskriften lagde jeg for første gang for noen måneder tilbake, etter å ha smakt den fra min brasilianske veninne Viviane, som også jobber som kokk! Ikke rart risen ble en million ganger bedre!   Ingredienser: 6dl ris Halv middels stor kjele med vann 1/4 løk 2 hvitløksfedd ...

Søtpotetpure

Denne her slår aldri feil til biff eller andre kjøttretter. Den har lenge vært en favoritt blant alle jeg har servert den til. Både enkel og rask å lage med noen få småknep og tips. Søtpotetpure minnes veldig om kålrabistappe da det nesten lages på samme måte, men har en litt søtere smak pga søtp...
hits